Kommunfullmäktiges ordförande Lennart Wassenius och Martin Elofsson.

Smart-app och eltuktuk gladde på Lerumsdagen

På Lerumsdagen den 20 maj demonstrerades Smart-appen. Laddar man ner Smart-appen just nu har man möjlighet att välja vilken förening på orten som  projektet ska donera pengar till.

Lerumsdagen hölls i strålande solsken. Barnen provsatt gärna eltuktuken, hoppade i hoppborgar och lyssnade på melodifestivalsaktuella Wiktoria Johansson. Tillropen från både barn och vuxna blev stora när de upptäckte att eltuktuken har styre som en motorcykel istället för en ratt!

Lerums kommunfullmäktiges ordförande, Lennart Wassenius, tittade förbi och berättade att han ser fram emot att se eltuktuken Bzzt köra runt i Lerum. Och det redan i augusti då Bzzt kommer att köra både personer (taxi till och från kollektivtrafiken) och paketleveranser. 

Ni som laddar ner Smart-appen har just nu möjlighet att välja vilken förening på orten ni vill att projektet ska donera pengar till. Så ta chansen du med och stöd din lokala förening genom att ladda ner SMART-appen och ha den igång i minst en månad! Stöd till föreningar gäller i kommunerna Lerum och Ale.

IVL:s Åsa Hult och Martin Elofsson bakom en eltuktuk.

Senast ändrad: 2017-06-02

Webbplatsen administreras av IVL Svenska Miljöinstitutet AB | © IVL

.